Εξειδίκευση στη θεραπεία Λεμφοιδήματος (MLD/CDT) |DR.VODDER ACADEMY|2ND GROUP

Τα σεμινάρια ειδίκευσης και πιστοποίησης στην CDT- Ολοκληρωμένη Θεραπεία Λεμφοιδήματος εστιάζονται στην πρακτική άσκηση , αυτό είναι που δίνει το προβάδισμα στον εκπαιδευόμενο να περάσει στην θεραπεία από την επόμενη κιόλας ημέρας ολοκλήρωσης του σεμιναρίου ειδίκευσης της CDT από τον επίσημο διεθνούς φήμης φορέα DR. VODDER ACADEMY INTERNATIONAL.

Το σεμινάριο ειδίκευσης αποτελείται από 80% πρακτική εργασία.

Το πρόγραμμα σπουδών της Σχολής αποτελείται από 4 εβδομάδες, οι οποίες κατανέμονται σε τέσσερα πενταήμερα εντατικά courses.

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου DrVodders Manual Lymph Drainage and Combined Decongestive Therapy θα μπορείτε να θεραπεύετε λεμφοίδημα οποιαδήποτε προέλευσης με το μέγιστο αποτέλεσμα , χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό τεχνικών συμπεριλαμβανομένης της ειδικής περίδεσης για λεμφοίδημα, διορθωτικές ασκήσεις και φροντίδα του δέρματος. 

Training Program (2ND GROUP) :

Dr. Vodder’s Manual Lymph Drainage and Combined Decongestive Therapy

    1. BASIC COURSE 18-22 Ιουλίου 2018

     Provider:  Dr. Vodder Αcademy

    1. THERAPY I COURSE 28 Νοεμβρίου – 2 Δεκεμβρίου 2018

    Provider:  Dr. Vodder Αcademy

    1. THERAPY II COURSE και THERAPY III COURSE  19-28 Ιουλίου 2019

Περισσότερα 

Leave a Comment

Name (required)
Email (required)
Comment (required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Elektronik sigara, sexshop